01 oktober 2009

Ojee ojee, vandaag werd ik aangesproken op Twitter door @jstaaks: @Carola12345 Hoihoi! ga jij nog door met je blog http://carolaop.blogspot.com/ trouwens?Inderdaad, daar was ik ook nog enthousiast aan begonnen.
Maar ik ervaar een probleem: @jstaaks Ja hmm Ik ben nog erg aan het consumeren, alsof ik een 'stille periode' heb voordat ik kan gaan produceren.
Ken je dat bij bijvoorbeeld kleuters met een andere thuistaal. Zij zijn in het begin van het schooljaar buitengewoon stil. En van het een op andere moment komen ze als het ware op gang en praten ze als geen ander. Dat gevoel heb ik een beetje. Ik ben nog lerende in m'n werk, alles aan het opnemen. Maar hier gaat zeker verandering in komen.

Door @jstaaks werd ik herinnerd aan het bijhouden van mijn blog.Dan zal ik hieronder korte hoogtepunten plaatsen, want die zijn er:
- Deelname aan Portugees architectencompetitie. Ik werd benaderd door een team die nog iemand zochten met onderwijs- en nieuwe media kennis.
- Presentatie Serious Gaming bij de OBD middag in Enschede.
- Symposium 'Grenzeloos Mediawijs in Madurodam'
- Publicatie in Indruk van Stichting Kennisnet. Met foto! En daarom werd ik op het symposium in Madurodam herkend! VET

En ik ga verhuizen. Maar ga ik hier over bloggen. Wordt het een blog rondom mijn werk of prive.
Maar is mijn mening of visie op zaken al niet erg prive? Ook al zijn het werkgerelateerde zaken?Erg lastig!

1 opmerking:

  1. Erg herkenbaar! In mn oude biebbaan (ca 2 jr geleden) kreeg ik na 6mndn blogdrang (jannekevandeubvu.blogspot.com) Ik leerde zoveel leuke dingen; die wilde ik met mn klanten delen.

    Nu werk ik sinds een paar maanden op de UvA (dus oude blog is geen optie meer) en nu dringt zich de vraag op, gaan we weer bloggen? Soms denk ik van wel, maar op dit moment ben ik idd ook nog een beetje zo'n andertalige kleuter ;-)

    En dan heb ik ook nog vragen zoals 'voor wie ga ik bloggen? ' Van mn vorige blog weet ik dat het (ookal was het bedoeld voor facultaire medewerkers) het veel gelezen werd door bibliotheekmensen. En idd, prive of niet? (niet te prive denk ik, maar de blogs van anderen met een persoonlijk tintje vind ik wel het leukst..)

    BeantwoordenVerwijderen